back

Financiële analyse, planning en coaching


dienst

Financiele analyse

Wil je nu echt inzicht hebben in jouw persoonlijke financiële situatie, dan kan ik je hierbij helpen. We maken samen een deskundige financiële foto van jouw actuele financiële situatie en hiermee wordt het echt duidelijk of jij jouw geldzaken wel of niet goed geregeld hebt. Voor nu en in de toekomst. Je gaat zelf aan de slag met het financiële dashboard van mijngeldzaken.nl. Dit biedt jou alle mogelijkheden om jouw financiële toekomst in beeld te brengen tegen een betaalbaar tarief. En bij vragen over de online tool, dan kun je zonder beperkingen op mijn hulp en advies rekenen.

dienst

Financiële planning

Een persoonlijk financieel plan maakt het verschil, zeker in deze tijd. Op basis van jouw doelen en wensen, jouw persoonlijke overtuigingen en jouw dromen schrijf ik voor jou een persoonlijk financieel plan. Een persoonlijk financieel plan bestaat uit een analyse van je financiële huishouding, inkomen, uitgaven, pensioen en vermogen, een beschrijving van de verschillende risico-scenario’s en oplossingen. Financiële planning biedt grip en overzicht op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Met een deskundig persoonlijk financieel plan van ons haal je méér uit je geld.

"Financiële analyse, planning en coaching"

dienst

Vermogensadvies

Wil je sparen of beleggen? Natuurlijk is dit afhankelijk van welk risico jij wilt lopen en hoelang je het vermogen niet nodig hebt en de hoeveel geld dat jij met het beleggen wilt verdienen.
Een goede gezondheid kunnen wij alleen maar wensen, maar financiële gezondheid kunnen wij redelijk goed plannen. Vermogensopbouw is daarbij een belangrijke voorwaarde, maar alleen als onderdeel van een persoonlijk financieel totaalplan. Ik kan je begeleiden en adviseren naar een best passende vermogensbeheerder, zodat je weet en ervaart dat er goed op je geld gepast wordt.

dienst

Hypotheekadvies

Je koopt je eerste huis of je koopt een ander huis. In de meeste gevallen heb je dan een lening nodig. En natuurlijk help en adviseer ik jou daarbij. Ik zoek samen met jou de juiste lening vorm, een vorm die het beste bij je past. Het advies is gebaseerd op jouw financiële positie, kennis en ervaring, en jouw wensen. Wat is je inkomen, heb je spaargeld en belegd vermogen, en we kijken naar jouw financiële toekomst, en naar de betaalbaarheid van jouw hypotheeklening in de toekomst. Op basis van al deze gegevens kunnen we snel berekenen wat je maximaal kunt lenen, zodat jij je droomhuis kunt gaan kopen.

dienst

Financieel Advies

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor een gericht advies. Je vraagt je af of je hypotheek nog bij je past, spaar ik voldoende voor mijn pensioen? Wat moet ik nu met mijn lijfrentepolissen? Mijn rentecontract van mijn hypotheek vervalt binnenkort, en wat nu? Ik heb veel spaargeld, maar de rente is nu zo laag. Dit zijn allemaal vragen waar ik je mee kan helpen. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor een second opinion. Heb je een offerte/voorstel ontvangen van je bank, dan kun je mij inschakelen als onafhankelijke adviseur. Ik kan dan samen met jou beoordelen of het voorstel passend is op basis van je kennis en ervaring, financiële positie, risicohouding en je doelen en wensen.

dienst

Echtscheiding

Ga jij en je partner uit elkaar? Dat is heel erg vervelend en verdrietig, maar als het besluit eenmaal is genomen moeten beide partners verder. Ik help jullie graag op financieel vlak. Een hoop financiële zaken moeten dan deskundig geregeld worden, zoals de woning, de hypotheek, de verzekeringen, het spaargeld, de beleggingsportefeuille, het inkomen, de alimentatie en het pensioen en partnerpensioen. Kan één van de partners in de echtelijke woning blijven, of moeten beiden allebei op zoek naar nieuwe woonruimte. Je bent in ieder geval goed en deskundig voorbereid als je deze zaken al met mij besproken hebt.

Neem contact met ons op